more..
Horoskop
 Tipsa en vän

 Övrigt
  Veckohoroskop för vecka 17 (nästa vecka)
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din lojalitet sätts på prov den här veckan. Du kan tvingas att avstå något roligt bara för att hålla ett löfte till en vän. Det blir inte ett lätt beslut men i slutändan är du ändå nöjd med det du bestämmer dig för att göra. I slutet på veckan finns det stora chanser för en liten flirt om du är upplagd för det. Valmöjligheterna är i alla fall dina.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Att vara en god lyssnare är a och o den här veckan. Ofta kan du tycka att du lyssnar på vad andra säger men du verkar inte riktigt ta in budskapet från de andra, de tycker i alla fall inte dem. Om du är sugen på att byta jobb eller kanske göra något helt nytt så passar den här veckan bra för planering inom detta område.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Den här veckan ser det ut som om det kan ske förändringar när det gäller dina fritidsintressen. Det som roade dig för en ganska lång tid sedan kan återigen blir intressant för dig. Du märker snart att du inte alls är lika duktig på detta område som du var när du slutade, men blir förvånad över hur snabbt du blir bättre. En positiv nyhet som har med din ekonomi att göra verkar komma tidigt under veckan.
Väduren (21/3- 19/4)

Du känner dig harmonisk den här veckan och de små problem som dyker upp klarar du lätt av och det får dig att känna dig ännu mer nöjd och lugn. Detta beror antagligen på att du har betat av en del saker som har hängt över dig och att du därför har frigjort resurser. Ditt välmående kan mycket väl smitta av sig på andra i din närhet som har haft det lite tungt den senaste tiden.
Oxen (20/4- 20/5)

Ta ett par lugna dagar i början av veckan för att reflektera och ladda batterierna. Allra bäst är om du får lite tid för dig själv, även om det kanske kan vara svårt att ordna. Försök under denna tid att knyta ihop alla lösa trådar som du har i huvudet. Om du lyckas med detta kommer du snart att upptäcka att det är en enorm stressdämpare och du kan ta dig an resten av veckans utmaningar med förnyad energi.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

En person som du ser upp till visar dig uppmärksamhet under veckan. Det kan röra sig om något arbetsrelaterat men också om en flirt. Det är dock inte säkert att du har ett romantiskt intresse även om personen är någon du beundrar. Intressant blir det i alla fall, och du har inte emot lite spänning, det har det faktiskt varit lite dåligt med på sistone.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den här tiden verkar det som om du vill vara lite rebellisk. När någon säger till dig att göra en sak så blir det som att du absolut inte kan lyda - bara för sakens skull. Det här kan få förhållanden med vänner och arbetskamrater att gnissla lite men det går snabbt över när du känner att du har fått vara trotsig ett litet tag.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Ditt arbete eller dina studier är lite mer stressframkallande än vanligt. Andra kan försöka att ge dig några av deras arbetsuppgifter. Lär dig att säga nej till dessa, särskilt om du är trött och behöver vila. Men gör det på ett snyggt sakligt sätt – vissa personer har lite svårt att bli nekade tjänster och det är det bra om du inte blandar in dina känslor för mycket i detta.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan är mycket lämplig att ta beslut i frågor som du har funderat på ett bra tag. Du ser ut att kunna fatta mycket bra beslut för tillfället - så ta verkligen chansen att fundera lite extra på vad du behöver ta beslut i den närmaste tiden. Annars händer inte så mycket den här veckan, det mesta rullar på som vanligt.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan kan du blivit något osäker på den karriär du har valt och kan ifrågasätta dina tidigare val och önskningar. Kanske är det så att du har mognat lite under de senaste åren och kan se på din situation med lite visare ögon. Det tåls i alla fall att funderas på och ju tidigare du gör det desto bättre.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den svartsjuka du kan uppleva från din partner är ett tecken på brist på ömhet. Om du bara anstränger dig en smula så får du så mycket tillbaka. Under den senare delen av arbetsveckan uppenbarar sig en möjlighet där du kan påverka hur din arbetssituation ser ut framöver. Att ta chansen ser du som en självklarhet.
Skytten (22/11 - 21/12)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.