more..
Horoskop
 Tipsa en vän

 Övrigt
  Veckohoroskop för vecka 46
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Något som du har förlorat och söker efter denna vecka verkar tyvärr förbli förlorat och det irriterar dig ordentligt för du var nästan säker på var du hade lagt den. Det ser inte ut att vara något värdefullt men du behöver den och kan därför tvingas köpa en ny. En person som du träffar i slutet av veckan gör ett gott intryck på dig. Där kan det finnas möjlighet till en flirt.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

För tillfället har du mycket gott självförtroende. Du känner dig omtyckt och det med rätta – du påverkar verkligen din omgivning positivt. Vanliga bekymmer som verkar plåga andra rinner bara av dig. Tyvärr kan din energi få ditt shoppande att öka till den grad att din ekonomi blir ansträngd. Försök att begränsa ditt spenderande så blir detta en toppen-vecka.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du tycker att någon går över gränsen den här veckan. Det kan röra sig om en vän eller arbetskollega som inte riktigt har någon förståelse för dina känslor. Det verkar tyvärr inte bli bättre av att du förklarar hur du uppfattar situationen för personen heller. Som tur är så finns det andra vänner som förstår dig och kan stötta dig.
Väduren (21/3- 19/4)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Oxen (20/4- 20/5)

Försök att göra en liten förändring tidigt på veckan och du kommer att se stora vinster av detta lite senare. Andra kan se denna ändring som lite lustig och ifrågasätta den men just nu behöver du inte deras råd. I slutet av veckan ser du ut att kunna få uppleva en romantisk kväll – särskilt för dig som redan är i ett förhållande.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan lämpar sig mycket bra för alla slags möten. Om du har något viktigt möte inom ditt arbete så bör du försöka att planera in det redan nu. På något sätt har du just nu en förhöjd förmåga att övertala människor. Även på kärlekens område är du framgångsrik för tillfället. Kanske finns det ett möte som kan planeras in även på detta område?
Kräftan (21/6 - 22/7)

Om du kan så bör du verkligen planera en resa den här veckan. Hör med dina vänner i god tid och se vilka som är intresserade av att följa med. Om du är upptagen den närmaste tiden så försök i alla fall göra något som ligger utanför dina vanliga rutiner – du behöver verkligen komma bort från den trista vardagen om än bara för en dag.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här veckan får du tid och möjlighet att avgöra vad som är viktigt i ditt liv och vad som du kan och bör lägga bakom dig. Många omkring dig kommer att ha åsikter om dina beslut i den här frågan och det kan vara svårt att skilja de goda råden från de dåliga. Tänk bara på att det är du själv som måste trivas med de beslut du tar och låt inte andras inflytande över ditt liv bli för stort.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det ser ut som om det mesta flyter bra för dig nu när det gäller arbete och studier. Därför kan du med gott samvete helt ägna dig åt familj och vänner under den här veckan. Om du är singel så är detta en utmärkt vecka att lägga ner lite extra kraft på att hitta din själsfrände. Chansen är nu större än vanligt att du skall träffa rätt på det här området.
Vågen (23/9 - 22/10)

Under veckans shopping kan du glädja dig åt att du hittar något du verkligen vill ha, men det krävs att du ägnar lite tid på stan och kanske inte bara går till de affärer där du brukar handla. Din vara kanske kostar lite mer än du är van vid men det ser ändå ut som om den är prisvärd och att du kommer att bli nöjd med köpet i längden. Om du är i ett förhållande och har gemensam ekonomi kan det nog vara vist att dra en vit lögn om hur mycket varan kostade för att behålla husfriden.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du känner verkligen inte för att göra nyttiga saker den här veckan. Jobbet känns segt och om du fick bestämma skulle du göra något helt annat. Någon gång under veckan kan du tvingas att ändra åsikt om någon du tidigare ogillade. Personen visar sig från en helt annan sida, men du kan inte låta bli att tänka att det kanske finns dolda avsikter med personens beteende.
Skytten (22/11 - 21/12)

Högtflygande planer och galna idéer är något som du för det mesta inte lägger någon vikt vid. Men tidigt på den här veckan ser det ut som om du faktiskt får en intressant idé som är värd att spara. Fråga någon du litar på om råd och berätta om idén för denne så får du nog ytterligare tecken på om den verkligen är så bra som du tror.
Se ditt horoskop för nästa vecka, klicka här!