more..
Horoskop
 Tipsa en vän

 Övrigt
  Veckohoroskop för vecka 22
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Veckan lämpar sig mycket bra för att ta kontakt med andra människor. Förhållanden kommer stärkas under den här tiden om du bara lägger ner lite kraft på kommunikationen. Du känner dig på något sätt beskyddande och vill ta hand om dina nära och kära. Detta är också något som andra finner attraktivt vilket gör allt mycket lättare för dig om du är på jakt efter ett förhållande.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här veckan är mycket lämplig att ta beslut i frågor som du har funderat på ett bra tag. Du ser ut att kunna fatta mycket bra beslut för tillfället - så ta verkligen chansen att fundera lite extra på vad du behöver ta beslut i den närmaste tiden. Annars händer inte så mycket den här veckan, det mesta rullar på som vanligt.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Tidigt under veckan kan du verkligen vara sugen på något gott och onyttigt i matväg men du vet med dig att du inte borde göra detta inköp. Tyvärr verkar det som om frestelsen blir för stor för att du skall motstå den. Helgen verkar vara en superb tid för att göra en mindre resa eller utflykt. Det verkar också som du kan spara en och annan krona på att göra resan nu istället för att skjuta upp den.
Väduren (21/3- 19/4)

Ett möte som du har väntat på länge kommer äntligen att äga rum den här veckan. Det kommer att kännas minst sagt pirrigt men resultatet av mötet kommer med stor sannolikhet att bli mer eller mindre som du önskar. En del kompromisser är nödvändiga men du drar ändå det längsta strået. På grund av detta möte så måste du avstå från en del andra aktiviteter och det gillas inte av alla i din omgivning.
Oxen (20/4- 20/5)

Den svartsjuka du kan uppleva från din partner är ett tecken på brist på ömhet. Om du bara anstränger dig en smula så får du så mycket tillbaka. Under den senare delen av arbetsveckan uppenbarar sig en möjlighet där du kan påverka hur din arbetssituation ser ut framöver. Att ta chansen ser du som en självklarhet.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

För dig som är singel bjuder inte veckan på några chanser. Konstigt nog så bryr du dig inte om det så mycket utan trivs ganska bra med att bara behöva tänka på dig själv. Du känner med dig att du kommer att hitta någon du tycker om tids nog och har inte den minsta stress över det. Ditt humör är på topp den största delen av veckan och du får mycket gjort inom allt du företar dig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Att lyssna är särskilt viktigt den här veckan. Chansen är stor att du får reda på mycket intressant information om något du tycker är viktigt som annars hade gått dig förbi. Det kan finnas problem med detta också – en del av denna information kanske inte var avsedd för dina öron och detta kan innebära ett litet dilemma för dig.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Försök att gå till sängs tidigt de närmaste dagarna. Du kommer att känna skillnaden i energinivå och du får förnyad kraft till att lösa de små problem som du har framför dig. Detta gäller särskilt för dig som har utmaningar i jobbet eller skolan den närmaste tiden. För att få den skönhetssömn du behöver så är det ingen dum idé att planera in ett extra träningspass.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En möjlighet kan uppenbara sig under veckans första del. Du funderar kanske på om du vågar ta chansen, men alla tecken tyder på att det är en mycket bra väg att gå. Du är till din fördel i sport och spel under slutet av veckan och kan bli riktigt imponerad av vad du själv åstadkommit. Tyvärr är en vän inte lika glad över dina framgångar.
Vågen (23/9 - 22/10)

Denna vecka kan inledningsvis förmörkas av ett litet gräl med din partner eller en nära vän. Det verkar som om det rör sig om något som har med pengar eller arbetsfördelning att göra. Om ni inte går till botten med detta så kan hela veckan bli tråkig. Det ser ändå ut som om ni kan kompromissa om det hela även om det innebär förändringar för er båda. När det gäller arbete eller studier så ser du inte att göra några stora framsteg, men det går sakta men säkert framåt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har svårt att bli kontrollerad just nu. Det spelar inte någon roll vem det är, din chef, någon av dina föräldrar, eller kanske din partner så tycker du att det är lika jobbigt. Försök att hålla tillbaka frestelsen att bita tillbaka hårt när det händer. Denna period kommer att passera och du kommer känna dig som vanligt inom kort.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan nu känna att du gradvis börjar inse vad du verkligen vill göra med ditt liv. Du lär känna dig själv bättre dag för dag och du känner också att du mer och mer vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Följande vecka bör du unna dig något annat än bara arbete och skola. Planera in något kul! Det är du faktiskt värd.
Se ditt horoskop för nästa vecka, klicka här!