more..
Horoskop
 Tipsa en vän

 Övrigt
  Veckohoroskop för vecka 33
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta en mycket bra vecka för dig.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan – något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är massor som skall göras den här veckan, men du gör nog bäst i att ändå försöka ta det lugnt och låta saker och ting får ta den tid det tar. Allting ordnar sig till sist, det vet du ju själv om. Eftersom du är så upptagen så finns det saker som du skulle vilja göra men som du tyvärr måste skjuta på framtiden. Det är dock inte några möjligheter som försvinner, du får chansen att göra detta ändå – bara lite senare.
Väduren (21/3- 19/4)

Under veckan ser det ut som om du träffar på någon som gör stort intryck på dig. Personen kommer antagligen från en annan stad eller till och med ett annat land. Det finns all möjlighet till en flirt om du inte är upptagen. Var bara medveten om att personen kanske inte ser lika långsiktigt på ert förhållande som du gör. Detta är nog något du bör fundera på innan det blir för seriöst.
Oxen (20/4- 20/5)

Om du har svårt att lösa ett problem själv under den här veckan så är det bra om du frågar en vän om råd. Han eller hon kommer att kunna hjälpa dig på ett sätt som du inte kunde anat innan du frågade. Försöka att ägna åtminstone en kväll den här veckan för planering framåt i tiden annars finns det risk att det kör ihop sig med aktiviteter längre fram.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Att vara en god lyssnare är a och o den här veckan. Ofta kan du tycka att du lyssnar på vad andra säger men du verkar inte riktigt ta in budskapet från de andra, de tycker i alla fall inte dem. Om du är sugen på att byta jobb eller kanske göra något helt nytt så passar den här veckan bra för planering inom detta område.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Ett litet gräl med någon som du har ett projekt ihop med kan få början på veckan att kännas en aning jobbig. Förmodligen är det bäst om du ger personen i fråga lite utrymme och sedan tar upp ämnet igen när känslorna har dämpats en smula. Resten av veckan blir betydligt positivare särskilt om du har någon festlighet planerad till helgen. Den ser ut att blir riktigt lyckad.
Lejonet (23/7 - 22/8)

En händelse under veckan får dig att känna dig stolt över dig själv. Kanske är det en utmaning som du inte trodde att du skulle anta. Bry dig inte om att någon i din vänskapskrets inte tycker att det är särskilt imponerande, det är vad du tycker som är viktigast. Tänk också på att inte distraheras av oväsentligheter utan försök att fokusera på ditt mål.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

En person som du absolut inte räknat med att få en komplimang ifrån kan den här veckan överraska dig och ge dig oväntat smicker. Du kan inte låta bli att tänka i banorna att den här personen döljer något och att det är något som han eller hon vill ha från dig. Hur du än tänker så kommer du ändå inte på någon orsak och det verkar faktiskt som komplimangen är helt uppriktigt.
Vågen (23/9 - 22/10)

Dina kommunikationsfärdigheter är dig verkligen till hjälp den här veckan. Du kan undvika en knipa på jobbet genom att använda dem på rätt sätt. Annars så är det en tämligen lugn vecka, både när det gäller din arbetsplats och dina relationer med dina vänner. På kärleksfronten sker det heller inte några förändringar.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

En händelse under veckan som du trodde att du hade under kontroll kommer visa sig mer besvärlig än du trodde. Det verkar ha med någon av dina vänner att göra. Kanske blir du nekad hjälp som du trodde att du skulle få eller så kan det vara ett löfte som bryts. Hur som helst så finns det risk att relationen mellan dig och din vän blir något frostig en tid.
Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.
Se ditt horoskop för nästa vecka, klicka här!