more..
Horoskop
 Tipsa en vän

 Övrigt
  Veckohoroskop för vecka 30
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det verkar som om någon som du träffar på ganska ofta är lite kär i dig. Detta hade du inte räknat med alls och du blir nog ganska förvånad när du får reda på det. Antingen listar du ut det själv eller så är det någon annan som råkar försäga sig. Du blir antagligen smickrad av detta men tyvärr så är du nog inte särskilt intresserad själv.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här veckan ser det ut som om det kan ske förändringar när det gäller dina fritidsintressen. Det som roade dig för en ganska lång tid sedan kan återigen blir intressant för dig. Du märker snart att du inte alls är lika duktig på detta område som du var när du slutade, men blir förvånad över hur snabbt du blir bättre. En positiv nyhet som har med din ekonomi att göra verkar komma tidigt under veckan.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

En shoppingtur med en vän ser ut att bli väldigt lyckad och givande om du gör den tidigt på veckan. Det ser ut som om ni hjälper varandra med att ta bra beslut. I mitten av veckan eller till helgen kan du drabbas av en lindrig förkylning. Du blir inte sängliggande men du måste kanske avboka en aktivitet som du har planerat.
Väduren (21/3- 19/4)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat
Oxen (20/4- 20/5)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

En händelse från en tid tillbaka ligger fortfarande och gnager. Det ser ut som om det kan vara något gammalt kärleksbekymmer som tynger dig. Om det rör ditt förhållande och du inte har tagit upp det med din partner än så är det nog lika bra att göra det nu. Du vinner inget på att gå omkring och vara sur och har antagligen svårt att lösa problemet på egen hand.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den här veckan får du tid till eftertanke och får möjlighet att fundera över dina livsmål. Detta är något du inte har lagt tillräckligt med tid på den sista tiden och behövs för att du verkligen skall lära känna dig själv och få en mer harmonisk vardag. I mitten av veckan ser du ut att träffa någon som har en karaktär som verkligen faller dig i smaken, det ser inte ut som om någon kärlek kommer att blomstra men det kan mycket väl handla om en ny vän för detta är någon du kommer mycket bra överens med.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Den här veckan passar utmärkt för att göra en del förändringar hemma. Det behöver inte vara något omvälvande utan bara någon detalj som gör att det känns lite annorlunda. Tänk bara på att det är du som skall välja låt inte någon annan övertala dig till en färg eller form som du inte trivs med, det är ju faktiskt du som skall leva där.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du känner dig lyckligt lottad som har dina vänner. En annars rätt så händelselös vecka klaras av med gott humör när ni får göra något kul tillsammans. Försök att planera in något tidigt på veckan så att du kan vara säker på att många kan vara med på aktiviteten. Om du ber någon av dina vänner att i sin tur ta med någon som du inte känner så kan du vara säker på att det blir en ny trevlig bekantskap.
Vågen (23/9 - 22/10)

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Någon som har varit i din närhet en ganska lång tid känner sig väldigt bekväm i ditt sällskap. Detta är något som du inte har sett förut men som nu börjar bli allt tydligare. Du känner dig smickrad men det du känner dig ändå tveksam till att det skulle kunna bli något mer än bara vänskap. Det tåls verkligen att funderas på.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du ser ut att ha en smula tur och det kan nog löna sig att köpa en lott eller två. Chanserna till vinst är störst i mitten av veckan så försök att göra inköpet då. Om du tycker att ditt förhållande har varit lite tråkigt på sistone så kan du åter tända en gnista genom att överraska din partner med en god middag under helgen. Det kommer att bli mycket uppskattat.
Se ditt horoskop för nästa vecka, klicka här!