more..
Horoskop
 Tipsa en vän

 Övrigt
  Veckohoroskop för vecka 30
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Du kan den här veckan gå och grunna lite på om det köpet gjorde för ett tag sedan verkligen var helt rätt. Antagligen kommer de här tankarna inte att gå över förrän du får chansen att utnyttja det du köpte till sitt avsedda ändamål. Annars blir det inte en särskilt händelserik vecka, du är lite för upptagen för att hinna planera in något roligt.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

En liten förändring som gäller ditt hem kan göra underverk för ditt humör. Nu är det dags att ta tag i projektet om den där inredningsdetaljen som du har skjutit framför dig. Du kanske ändå får vänta tills slutet av veckan med detta eftersom du i början av veckan kan känna av en förkylning och saknar därför rätta geisten. Undvik att hamna i diskussioner under den här veckan, det är slöseri med tid – du ser ändå inte ut att få din vilja igenom.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din lojalitet sätts på prov den här veckan. Du kan tvingas att avstå något roligt bara för att hålla ett löfte till en vän. Det blir inte ett lätt beslut men i slutändan är du ändå nöjd med det du bestämmer dig för att göra. I slutet på veckan finns det stora chanser för en liten flirt om du är upplagd för det. Valmöjligheterna är i alla fall dina.
Väduren (21/3- 19/4)

Det ser ut som om du kommer att ha minst en dröm som handlar om rikedom den här veckan. Kanske är det en lotterivinst som du fantiserar om. Tyvärr vaknar du upp till en tristare verklighet, turen är inte alls på din sida. Däremot verkar det som om din hälsa är god den här tiden och din energi kan du inte alls klaga på.
Oxen (20/4- 20/5)

Du känner dig harmonisk den här veckan och de små problem som dyker upp klarar du lätt av och det får dig att känna dig ännu mer nöjd och lugn. Detta beror antagligen på att du har betat av en del saker som har hängt över dig och att du därför har frigjort resurser. Ditt välmående kan mycket väl smitta av sig på andra i din närhet som har haft det lite tungt den senaste tiden.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan kan du blivit något osäker på den karriär du har valt och kan ifrågasätta dina tidigare val och önskningar. Kanske är det så att du har mognat lite under de senaste åren och kan se på din situation med lite visare ögon. Det tåls i alla fall att funderas på och ju tidigare du gör det desto bättre.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Du kan nå långt på dina intresseområden den här veckan, men det kräver också att du verkligen anstränger dig ordentligt. Undvik att hamna i gräl med någon med din arbetsplats, det verkar som ett sådant kan få mer långtgående konsekvenser än vad du kan ana. Under helgen kan det ske en smärre olycka, det är inget allvarligt, men ack så pinsamt.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du får tid att ägna dig åt ett av dina favoritintressen denna vecka och är det ett område som du kan avancera inom så har du särskilt goda chanser att göra det under den här tiden. Bäst blir det om du får en vän eller släkting att få upp ögonen för ditt intresse så att ni kan ägna er åt det tillsammans. Detta verkar också stärkande för er vänskap, och det kan ni verkligen behöva, ni har ju inte kommit så bra överens på sistone.
Vågen (23/9 - 22/10)

Alla sociala aktiviteter under veckan ser att bli riktigt lyckade. Du som har en fest inplanerad till helgen kan också glädja dig åt att kärlekslivet kan få en knuff framåt då. Din energi när det gäller arbete och skola är tyvärr inte särskilt hög, synd då du känner att du skulle behöva få gjort en hel del för att kunna slappna av ordentligt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan ser det ut som om du lyckas njuta av de enkla sakerna i livet. De aktiviteter som du tidigare bara hastat dig igenom får liksom en ny mening och du känner dig lugn och harmonisk av detta. Det är något du verkligen behöver eftersom du ser ut att gå igenom en lite turbulent tid när det gäller arbete och studier.
Skytten (22/11 - 21/12)

En person som du absolut inte räknat med att få en komplimang ifrån kan den här veckan överraska dig och ge dig oväntat smicker. Du kan inte låta bli att tänka i banorna att den här personen döljer något och att det är något som han eller hon vill ha från dig. Hur du än tänker så kommer du ändå inte på någon orsak och det verkar faktiskt som komplimangen är helt uppriktigt.
Se ditt horoskop för nästa vecka, klicka här!