more..
Astrologi
 Tipsa en vän

 Övrigt

Hur passar personer födda olika stjärntecken med varandra? Uppenbarligen fungerar vissa astrologiska par bättre än andra medan en del verkar vara så gott som omöjliga tillsammans. Detta behandlar vi här och du får själv möjlighet att undersöka de kombinationer som du är intresserad av att få veta mer om.

  Om Par-Astrologi

et finns mycket information om vilka drag som karaktäriserar olika stjärntecken. Faktorerna element, kvalitet och polaritet som tidigare förklarats spelar här i stora drag en mycket stor roll, och det är generellt genom jämförelser av dessa som en bedömning av lika par kan göras. Genom att till exempel diskutera olika personers närhet till de fyra elementen och hur dessa förhåller sig till varandra kan man sålunda också få ledtrådar till hur personerna själva förhåller sig till varandra. Problemet är dock som vanligt att kombinera alla faktorer och att dra en slutsats.

Gör nu inte så att du släpper en relation enbart för att den generella stjärnkompatibiliteten säger att det är det klokaste. Att generalisera ett personligt horoskop och enbart gå efter soltecken som vi gör här är något som ofta stämmer men många människor har dock ganska invecklade personligheter, då de andra planeterna också påverkar en persons karaktär. Ibland kan faktiskt de till synes mest otroliga par bli just de bästa.

Informationen här kan dock ge en ledtråd till vilka sidor man behöver jobba på i relationen.


 
  Inmatning
Välj två stjärntecken och tryck på OK för att se hur de stjärntecknena passar ihop!
Stjärntecken 1  
Stjärntecken 2